STN EN ISO 4032: 2013 (02 1401), Šesťhranné matice bežné (typ 1). Výrobné triedy A a B (ISO 4032: 2012). - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4032: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 4032 z júla 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy