STN EN ISO 4033: 2013 (02 1401), Šesťhranné matice vysoké (typ 2). Výrobné triedy A a B (ISO 4033: 2012. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4033: 2012