STN EN ISO 4034: 2013 (02 1401), Šesťhranné matice bežné (typ 1). Výrobná trieda C (ISO 4034: 2012). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4034: 2012