STN EN ISO 4035: 2013 (02 1403), Šesťhranné matice nízke so zrazením (typ 0). Výrobné triedy A a B (ISO 4035: 2012). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4035: 2012