STN EN ISO 4036: 2013 (02 1403), Šesťhranné matice nízke bez zrazenia (typ 0). Výrobná trieda B (ISO 4036: 2012. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4036: 2012
Táto norma nahrádza STN EN ISO 4036 z júla 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 73 Spojovacie súčiastky
Norma je zrušená od 1. 12. 2016
Keywords: normy