(STN EN ISO 8675: 2013 (02 1403), Šesťhranné matice nízke so zrazením (typ 0) s jemným metrickým závitom. Výrobné triedy A a B (ISO 8675: 2012). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8675: 2012