(STN EN ISO 8675: 2013 (02 1403), Šesťhranné matice nízke so zrazením (typ 0) s jemným metrickým závitom. Výrobné triedy A a B (ISO 8675: 2012). - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8675: 2012
Táto norma nahrádza STN EN ISO 8675 z júla 2012 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy