STN EN ISO 8674: 2013 (02 1404), Šesťhranné matice vysoké (typ 2) s jemným metrickým závitom. Výrobné triedy A a B (ISO 8674: 2012). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8674: 2012