(STN EN 60974-1: 2013 (05 2205), Zariadenia na oblúkové zváranie Časť 1 Zdroje zváracieho prúdu - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60974-1: 2012