(STN EN 60974-1: 2013 (05 2205), Zariadenia na oblúkové zváranie Časť 1 Zdroje zváracieho prúdu - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60974-1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 60974-1 z augusta 2006 v celom rozsahu. STN EN 60974-1 z augusta 2006 sa môže súbežne s touto normou používať do 17. 1. 2015
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy