STN EN 12828: 2013 (06 0310), Vykurovacie systémy v budovách. Navrhovanie teplovodných vykurovacích systémov. - Petráš, Dušan; Krajčík, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12828: 2012