STN EN 12828: 2013 (06 0310), Vykurovacie systémy v budovách. Navrhovanie teplovodných vykurovacích systémov. - Petráš, Dušan; Krajčík, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 92 Vykurovacie systémy v budovách (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12828: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 12828 z novembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Dušan Petráš, Michal Krajčík. technická komisia: TK 92 Vykurovacie systémy v budovách
Norma je nahradená normou STN EN 12828 + A1 z októbra 2014 v celom rozsahu
Keywords: normy