STN EN 13480-2: 2013 (13 3410), Kovové priemyselné potrubia Časť 2 Materiály - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13480-2: 2012
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13480-2 z októbra 2012, ktorá nahradila STN EN 13480-2 z apríla 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák.
Norma je nahradená normou STN EN 13480-2 zo septembra 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy