STN EN 13480-5: 2013 (13 3410), Kovové priemyselné potrubia Časť 5 Kontrola a skúšanie - Typák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13480-5: 2012