STN EN 12405-2: 2013 (25 7865), Plynomery. Prepočítavacie zariadenia Časť 2 Prepočet energie - Hrivík, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 110 Metrológia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12405-2: 2012
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12405-2 z novembra 2012 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Hrivík. Technická komisia: TK 110 Metrológia
Keywords: normy