STN EN ISO 3691-1: 2013 (26 8811), Priemyselné vozíky. Požiadavky na bezpečnosť a overovanie Časť 1 Vozíky s vlastným pohonom, s obsluhou, s meniteľným dosahom a vozíky s pevnou plošinou (ISO 3691-1: 2011) - Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3691-1: 2012