STN EN ISO 3691-1: 2013 (26 8811), Priemyselné vozíky. Požiadavky na bezpečnosť a overovanie Časť 1 Vozíky s vlastným pohonom, s obsluhou, s meniteľným dosahom a vozíky s pevnou plošinou (ISO 3691-1: 2011) - Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3691-1: 2012
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 3691-1 z decembra 2012, ktorá od 1. 12. 2012 nahradila STN EN 1551 z októbra 2002 a STN EN 1726-1 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Dátum účinnosti opravy normy: január 2014
Keywords: normy