STN EN ISO 445: 2013 (269006), Palety na manipuláciu s materiálom. Slovník (ISO 445: 2013). - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 445: 2013