STN EN ISO 445: 2013 (269006), Palety na manipuláciu s materiálom. Slovník (ISO 445: 2013). - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 90 Obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 445: 2013
Táto norma nahrádza STN EN ISO 445 z marca 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 90 Obaly
Keywords: normy