STN EN 840-1: 2013 (26 9330), Mobilné kontajnery na odpady a recykláciu Časť 1 Kontajnery s dvoma kolesami s objemom do 400 l na hrebeňové vyprazdňovacie zariadenia. Rozmery a vyhotovenie - Volčko, Vladimír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 840-1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 840-1 z februára 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vladimír Volčko.
Keywords: normy