STN EN 840-3: 2013 (26 9330), Mobilné kontajnery na odpady a recykláciu Časť 3 Kontajnery so štyrmi kolesami s objemom do 1 300 l s posuvným vekom na čapové a/alebo hrebeňové vyprázdňovacie zariadenia. Rozmery a vyhotovenie - Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 840-3: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 840-3 z februára 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jaroslav Volčko.
Keywords: normy