STN EN 840-4: 2013 (26 9330), Mobilné kontajnery na odpady a recykláciu Časť 4 Kontajnery so štyrmi kolesami s objemom do 1 700 l s výklopným vekom na široké čapové vyprázdňovacie zariadenie alebo závesné vyprázdňovacie zariadenie označené BG a/alebo na široké hrebeňové vyprázdňovacie zariadenia. Rozmery a vyhotovenie - Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 840-4: 2012