STN EN ISO 14798: 2013 (27 4091), Výťahy, pohyblivé schody a pohyblivé chodníky. Metodika posudzovania a znižovania rizika (ISO 14798: 2009). - Lohyňa, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14798: 2013