STN EN ISO 14798: 2013 (27 4091), Výťahy, pohyblivé schody a pohyblivé chodníky. Metodika posudzovania a znižovania rizika (ISO 14798: 2009). - Lohyňa, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. Výťahy, pohyblivé schody a chodníky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14798: 2013
Spracovateľ: Ján Lohyňa. Technická komisia: TK 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky
Keywords: normy