STN EN 60695-11-3: 2013 (34 5630), Skúšanie požiarneho nebezpečenstva Časť 11-3 Skúšobné plamene. 500 W plameň. Zariadenie a overovacie skúšobné metódy - Gilian, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60695-11-3: 2012