STN EN 60695-11-3: 2013 (34 5630), Skúšanie požiarneho nebezpečenstva Časť 11-3 Skúšobné plamene. 500 W plameň. Zariadenie a overovacie skúšobné metódy - Gilian, František; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 Káble a elektroizolačné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60695-11-3: 2012
Spracovateľ: František Gilian. technická komisia: TK 53 Káble a elektroizolačné materiály
Keywords: normy