STN EN 60893-3-1: 2013 (34 6570), Izolačné materiály. Tuhé dosky z priemyselných vrstvených materiálov na báze živíc tvrditeľných teplom pre elektrotechniku Časť 3-1 Špecifikácie jednotlivých materiálov. Typy tuhých dosiek z priemyselných vrstvených materiálov - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 Káble a elektroizolačné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60893-3-1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 60893-3-1 z mája 2005 v celom rozsahu. STN EN 60893-3-1 z mája 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 28. 8. 2015
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 53 Káble a elektroizolačné materiály
Keywords: normy