STN EN 60296: 2013 (34 6733), Kvapaliny na elektrotechnické aplikácie. Nepoužité minerálne izolačné oleje pre transformátory a spínače. - Čerňanská, Monika; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 52 Kvapaliny a plyny pre elektrotechnické aplikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60296: 2012
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60296 z augusta 2012, ktorá od 1. 8. 2012 nahradila STN EN 60296 z apríla 2005 v celom rozsahu. STN EN 60296 z apríla 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 26. 3. 2015
Spracovateľ: Monika Čerňanská. Technická komisia: TK 52 Kvapaliny a plyny pre elektrotechnické aplikácie
Keywords: normy