STN EN 50289-4-16: 2013 (34 7031), Komunikačné káble. Špecifikácia skúšobných metód Časť 4-16 Skúšobné metódy vplyvu prostredia. Celistvosť obvodu v podmienkach požiaru - Gilian, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50289-4-16: 2012