STN EN 50289-4-16: 2013 (34 7031), Komunikačné káble. Špecifikácia skúšobných metód Časť 4-16 Skúšobné metódy vplyvu prostredia. Celistvosť obvodu v podmienkach požiaru - Gilian, František; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 Káble a elektroizolačné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50289-4-16: 2012
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 50289-4-16 z decembra 2012 v celom rozsahu
Spracovateľ: František Gilian. Technická komisia: TK 53 Káble a elektroizolačné materiály
Keywords: normy