STN EN 62271-107: 2013 (35 4220), Vysokonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 107 Poistkové spínače obvodov na striedavý prúd a na menovité napätia od 1 kV do 52 kV vrátane - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62271-107: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 62271-107 z júla 2006 v celom rozsahu. STN EN 62271-107 z júla 2006 sa môže súbežne s touto normou používať do 3. 7. 2015
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy