STN EN ISO 12625-11: 2013 (50 6301), Papier tissue a výrobky tissue Časť 11 Určenie pevnosti v prietlaku pomocou gule za mokra (ISO 12625-11: 2012) - Novák, Erich; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12625-11: 2012
Spracovateľ: Erich Novák. Technická komisia: TK 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly
Keywords: normy