STN EN 13067: 2013 (64 3089), Personál na zváranie plastov. Skúšky odbornej spôsobilosti zváračov. Zváranie spojov z termoplastov. - Tarcsi, Attila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13067: 2012