STN EN 13067: 2013 (64 3089), Personál na zváranie plastov. Skúšky odbornej spôsobilosti zváračov. Zváranie spojov z termoplastov. - Tarcsi, Attila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13067: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 13067 z augusta 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Attila Tarcsi. Technická komisia: TK 39 Plasty
Keywords: normy