STN EN ISO 22476-1: 2013 (72 1033), Geotechnický prieskum a skúšanie. Terénne skúšky Časť 1 Elektrické statické penetračné skúšky a elektrické statické penetračné skúšky s meraním pórového tlaku (ISO 22476-1: 2012) - Matys, Mirko; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 14 Geotechnika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22476-1: 2012 vrátane jej opravy AC: 2013
Spracovateľ: Mirko Matys. Technická komisia: TK 14 Geotechnika
Keywords: normy