STN EN ISO 22476-4: 2013 (72 1033), Geotechnický prieskum a skúšanie. Terénne skúšky Časť 4 Ménardova presiometrická skúška (ISO 22476-4: 2012) - Matys, Mirko (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22476-4: 2012