STN EN ISO 22476-4: 2013 (72 1033), Geotechnický prieskum a skúšanie. Terénne skúšky Časť 4 Ménardova presiometrická skúška (ISO 22476-4: 2012) - Matys, Mirko; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 14 Geotechnika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22476-4: 2012
Norma je zrušená od 1.9.2022
Spracovateľ: Mirko Matys. Technická komisia: TK 14 Geotechnika
Keywords: normy