STN EN ISO 22282-3: 2013 (72 1040), Geotechnický prieskum a skúšky. Hydrodynamické skúšky Časť 3 Vodné tlakové skúšky v skalných horninách (ISO 22282-3: 2012) - Frankovská, Jana; Minárik, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22282-3: 2012