STN EN ISO 22282-4: 2013 (72 1040), Geotechnický prieskum a skúšky. Hydrodynamické skúšky Časť 4 Čerpacie skúšky (ISO 22282-4: 2012) - Frankovská, Jana; Drotár, Tomáš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22282-4: 2012