STN EN ISO 22282-4: 2013 (72 1040), Geotechnický prieskum a skúšky. Hydrodynamické skúšky Časť 4 Čerpacie skúšky (ISO 22282-4: 2012) - Frankovská, Jana; Drotár, Tomáš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 14 Geotechnika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22282-4: 2012
Spracovateľ: Jana Frankovská, Tomáš Drotár. Technická komisia: TK 14 Geotechnika
Keywords: normy