STN EN 1744-1 + A1: 2013 (72 1189), Skúšky na stanovenie chemických vlastností kameniva Časť 1 Chemická analýza - Grünner, Karol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 75 Kameň a kamenivo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1744-1: 2009 + A1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 1744-1 z júla 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Karol Grünner. Technická komisia: TK 75 Kameň a kamenivo
Dátum účinnosti opravy normy: 01.05.2022
Keywords: normy