STN EN ISO 6927: 2013 (72 2330), Budovy a inžinierske stavby. Tmely. Názvoslovie (ISO 6927: 2012). - Zahradníková, Viera; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 40 Anorganické spojivá a malty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6927: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 26927 z decembra 1993 v celom rozsahu
Spracovateľ: Viera Zahradníková. Technická komisia: TK 40 Anorganické spojivá a malty
Keywords: normy