STN EN 15651-3: 2013 (72 2350), Tesniace tmely na nenosné použitie v spojoch budov a v komunikáciách pre chodcov Časť 3 Tesniace tmely na sanitárne spoje - Zahradníková, Viera; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15651-3: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 15651-3 z októbra 2010 v celom rozsahu. STN EN 15651-3 z októbra 2010 sa môže súbežne s touto normou používať do 30. 6. 2014
Spracovateľ: Viera Zahradníková.
Keywords: normy