STN EN 15651-5: 2013 (72 2350), Tesniace tmely na nenosné použitie v spojoch budov a v komunikáciách pre chodcov Časť 5 Hodnotenie zhody a označovanie - Zahradníková, Viera; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15651-5: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 15651-5 z októbra 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Viera Zahradníková.
Keywords: normy