STN EN ISO 1927-5: 2013 (72 6001), Monolitické (netvarované) žiaruvzdorné výrobky Časť 5 Príprava a spracovanie skúšobných telies (ISO 1927-5: 2012) - Tomšů, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 1927-5: 2012 a má postavenie oficiálnej verzie