STN EN ISO 1927-8: 2013 (72 6001), Monolitické (netvarované) žiaruvzdorné výrobky Časť 8 Stanovenie dopĺňajúcich vlastností (ISO 1927-8: 2012) - Tomšů, František; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 12 Žiaruvzdorné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 1927-8: 2012 a má postavenie oficiálnej verzie
Táto norma nahrádza STN EN 1402-8 z augusta 2004
Spracovateľ: František Tomšů. Technická komisia: TK 12 Žiaruvzdorné materiály
Keywords: normy