STN EN 13165: 2013 (72 7204), Tepelnoizolačné výrobky pre budovy. Prefabrikované výrobky z tuhej polyuretánovej peny (PU). Špecifikácia. - Paulíková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13165: 2012