STN EN 16069: 2013 (72 7223), Tepelnoizolačné výrobky pre budovy. Prefabrikované výrobky z polyetylénovej peny (PEF). Špecifikácia. - Paulíková, Anna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16069: 2012
Spracovateľ: Anna Paulíková. Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Norma je nahradená normou STN EN 16069 + A1 z decembra 2015 v celom rozsahu. Používať sa môže do 30. 11. 2016
Keywords: normy