STN EN 16272-3-1: 2013 (73 6381), Železnice. Koľaj. Protihlukové bariéry a súvisiace zariadenia proti šíreniu zvuku. Skúšobná metóda určovania akustických vlastností Časť 3-1 Normalizované spektrum železničného hluku a jednočíselná hodnotiaca veličina pre aplikácie difúzneho poľa - Tomašovič, Peter; Minarovičová, Katarína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 88 Železničné dráhy a železničné koľajové vozidlá; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16272-3-1: 2012
Spracovateľ: Peter Tomašovič, Katarína Minarovičová. Technická komisia: TK 88 Železničné dráhy a železničné koľajové vozidlá, TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Keywords: normy