STN EN 12428: 2013 (74 6461), Brány a vráta. Súčiniteľ prechodu tepla. Požiadavky na výpočet. - Remiar, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12428: 2013